TomTom West-Europa app

TomTom West-Europa appAl een tijdje heb ik de TomTom app op mijn iPhone. Heerlijk geen grote papieren kaarten of stratenboeken meer in de auto, niet meer vooraf op routenet of andere online planners de weg bepalen, maar gewoon postcode of plaats en straatnaam intikken en de TomTom berekend automatisch de meest optimale route. Handig. Een stem naar keuze verteld je precies (zelfs in verschillende talen) hoe je moet rijden.

Verder kan je bepaalde stukken mijden, handig als je opeens in een file staat die maar niet wil oplossen. Je kan er ‘nuttige plaatsen’ in vinden zoals restaurants en supermarkten, maar soms is dit niet helemaal uptodate. De TomTom app kost 69,99 en heeft alleen gps nodig als je hem gebruikt in de auto.

Wat wel handig is is dat je iPhone in een houder zit in de auto, anders slingert de iPhone ook maar wat rond en kan je tijdens het rijden en zoeken niet snel zien hoe je volgens de TomTom moet rijden. Voor langere ritten is een auto-oplader voor de iPhone erg handig aangezien er wel een aanslag op je batterij gedaan wordt.

Klik hier om de TomTom West-Europa iPhone app te downloaden.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.