Nivea Sun App

Nivea Sun AppGoede bescherming van de huid is belangrijk, zeker met het warme weer en de vele zonneschijn. Met de app van Nivea weet je precies hoe je je het beste kan beschermen tegen de zon. Op de kaart of met gps zie je precies welke bescherming je nodig hebt. Je favoriete locaties kan je bewaren, zodat je snel kan zien welke factor zonnebrand-product je nodig hebt. Door eerst een profiel te maken in de app zelf kan Nivea een goede analyse maken om de beschermingsfactor te bepalen.

Daarnaast kan de Nivea Sun app aangeven wanneer het verstandig is om uit de zon te gaan en de schaduw op te zoeken en je kan de app zo in stellen dat het een avond van te voren een waarschuwing heeft van de UV-index.

Klik hier om de Nivea Sun App gratis te downloaden in de iTunes store.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Nivea Sun App

  • maandag, 12 juli 2010 om 18:56
    Permalink

    Handig! ik moet echt serieus een Iphone aanschaffen zie ik wel haha

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.