Nieuwe Maan door Stephenie Meyer

Nieuwe Maan - Stephenie MeyerHet eerste deel van de Twiligt-saga ‘Twilight’ had ik snel uit, het las lekker snel weg, je wilt maar door blijven lezen. Het eerste deel heeft een goede afloop, maar stiekem wil je wel weten hoe het verder afloopt.

In dit boek draait het om de relatie tussen Bella Swan en Edward Cullen, een moeilijke en gewaagde relatie wat alleen maar problemen geeft. Kan Bella Swan voor altijd bij haar Edward zijn, of komen er toch problemen op hun pad? In ieder geval gebeuren er weer genoeg spannende dingen in het leven van Bella en zou je willen blijven lezen om maar te weten hoe het gaat aflopen.

Het boek is verkrijgbaar in de normale en film-editie, de film-editie heeft een cover met de hoofdrolspelers uit het boek en is iets goedkoper dan de normale editie, verder is het boek hetzelfde.

Bekijk hieronder de trailer van het tweede deel uit de Twilight-saga ‘New Moon’

Titel: Nieuwe Maan
Auteur: Stephenie Meyer
Uitgever: Mynx
Verschijningsjaar: 2009
Genre: Young Adult
ISBN: 97890896817768
Winkelprijs: 16,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.