In Therapie

In Therapie NCRVVanavond begint de dramaserie In Therapie. 6 weken lang kan je elke werkdag de psycholoog Paul Westervoort (Jacob Derwig)en zijn patiënten volgen.

Elke werkdag volg je een andere patiënt. Op maandag zie je Lara (Halina Reijn), een aantrekkelijke arts die verliefd wordt op hem. Dinsdag komt Aron (Dragan Bakema), een luchtmachtpiloot, die vindt dat hij in Paul’s privéleven mag spitten. Woensdag komt Sophie (Gaite Jansen), een jonge turnster met zelfmoordneigingen. Donderdag komt het stel Aya (Carice van Houten) en Michel (Frederik Brom), zij hebben relatieproblemen en hebben coaching nodig. Op vrijdag gaat Paul zelf in therapie bij zijn supervisor Mira (Elsie de Brauw), zijn huwelijk met Karen (Kim van Kooten) staat namelijk op instorten. In zes weken glijdt Paul langzaam naar de rand van de afgrond. Is het leven echt zoveel beter als het geanalyseerd wordt? Om het helemaal echt te maken kan je alle personages volgen via Twitter en Facebook.

In Therapie is gebaseerd op de Israëlische serie Bi Tipul en de Amerikaanse serie In Treatment‘. In Therapie wordt elke werkdag uitgezonden bij de NCRV op Nederland 2 rond 22:45. Kortom een nieuwe dramaserie, en dat zo in het vakantieseizoen! Op uitzending gemist kan je uiteraard gemiste afleveringen terugzien.

Bekijk hieronder de promo:

en bekijk hier de 36 minuten durende compilatie!

Bekijk de video in andere formaten.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.