De Kleine Getuige door Jodi Picoult

De kleine getuige Jodi PicoultDe Kleine Getuige gaat over hulpofficier Nina Frost. Zij vervolgt die misdaden die families verscheuren. Ze helpt mensen hun weg te vinden door hun nachtmerrie, zelfs als het rechtsysteem niet meewerkt zoals het zou horen. Maar dan ontdekt Nina dat haar eigen zoontje misbruikt wordt. Nina raakt zelf verzeild in een nachtmerrie. Kan ze er afstand van nemen, werkt haar plan om recht te eisen voor haar zoontje?

Ook dit boek is net als andere boeken van Jodi Picoult geschreven in de ik-vorm. Deze keer alleen vanuit het oogpunt van Nina Frost zelf. De Kleine Getuige houdt je in de ban, je kan het eigenlijk niet zomaar weg leggen.

De laatste pagina’s van het boek zijn bestemd voor wanneer het boek centraal staat bij een leesclub, waarbij een aantal dillema’s uit het boek als voorbeeld worden genomen en waarmee je met je leesclub van gedachte kan wisselen.

Titel: De Kleine Getuige
Auteur: Jodi Picoult
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2007
Genre: Roman
ISBN: 9789044319200

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.