Canon 550D

Voor Brutsellog maak ik elke dag een foto van wat ik eet die dag. Dat doe ik nog steeds met mijn Canon 300D met flitser, perfecte spiegelreflex camera en het apparaat doet het nog goed maar het kan altijd beter. Deze Canon 550D zou ik dan ook best wel willen hebben en nu ik er ook even mee gespeeld heb staat de Canon 550D met stip op één op de verlanglijst voor ooit.

De Canon 550D is een digitale spiegelreflex camera van 18 megapixel wat uiteraard zorgt voor scherpe foto’s. Daarnaast kan je er ook mee filmen in full-hd! Wat opvalt als je de Canon 550D vergelijkt met de Canon 300D (de eerste consumenten digitale spiegelreflex camera van Canon) is dat het apparaat zelf een stuk lichter is en het scherm waarop de afbeelding getoond wordt is veel groter dan de 300D. Verder reageert de camera lekker snel op het nemen van een foto en is hij is zoveel sneller klaar met het uploaden van de foto’s van de camera naar de computer. Oude Canon lenzen gaan prima op de camera, dus die hoef je niet nog eens opnieuw aan te schaffen. Alleen de batterij en het geheugenkaartje van de Canon 300D is niet compatibel met de Canon 550D.

Kortom ik droom en spaar nog even verder, ooit …. Klik hier om alle specificaties van de Canon 550D te bekijken.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.