BubbleXplode App

Bubble Xplode AppOpeens stond BubbleXplode in de iPhone top 50 van gratis apps. Het was tijdelijk gratis en ik was er gelukkig op tijd bij. Mijn favoriete spelletje, wat ik veel speelde op de Nintendo DS, eindelijk op de iPhone!

BubbleXplode kent 3 verschillende spellen, classic, chill out en bubble invasion. De bubbels verdwijnen met een kettingreactie. Je krijgt een bonus als je speciale figuren maakt. Je kan tot 10 zetten terug gaan en je kan BubbleXplode zowel in kleur en zwart-wit spelen. BubbleXplode is een spel wat lekker ‘verslavend’ is. Kortom waard om te downloaden!

Klik hier om Bubble Xplode App te downloaden via de iTunes App-store.

Bekijk hieronder een demo van BubbleXplode!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.