Unox Voorproefdag 2010Een tijdje terug had ik gereageerd op een bericht op Yunomi, er werden voorproevers gevraagd voor de nieuwe Unox soep in een zak. Ik werd geselecteerd en gisteren, 10 juli mochten ik en mijn broer met nog veel meer mensen de nieuwe Unox soepen voorproeven bij Unilever in Rotterdam.

Vanaf 9:45 werden we verwacht en ongeveer een half uur later begon de inleiding. Er werd verteld wat er die dag gedaan werd, wat er met de rapporten ging gebeuren en dat we wellicht met een rapport of zelfs met een foto in de reclame van Unox kunnen gaan verschijnen. Daarna kwam Caspar Burgi aan woord, hij vertelde de in en outs van het proeven: zien, ruiken, proeven en waar denk je aan. Hoe schrijf je een rapportje, als een verhaal of alleen steekwoorden. Voor de reclame uiteraard een leuk verhaaltje.

Daarna konden we gaan testen. Het begon voor beide groepen met een kippensoep. Dit was gewoon om even te testen en hoe je kijkt, ruikt, proef en goed verwoord wat je denkt. Vervolgens kregen we nog vier soepen te proeven. Onze soepen waren de Hollandse groentesoep, de mosterdsoep, de romige tomatensoep en pittige kippensoep. De laatste was mijn favoriet, en dat terwijl ik de gewone kippensoep helemaal niet lekker vond.

Tussen het soep proeven door werden er telkens mensen weggehaald voor de fotoshoot, iedereen kwam aan de beurt, maar of iedereen daadwerkelijk zichzelf in de bladen tegenkomt is nog maar de vraag. Waarschijnlijk kunnen we onszelf in september ergens tegenkomen, in beeld of als tekst. Boven werd ik uitgebreid gepoederd, inclusief mascara en een beetje lipgloss. Daarna kon ik plaatsnemen in een setting, tafel en bord soep. Met een leeg bord soep moest ik doen of ik soep aan het eten was en dat dat wel heel erg lekker was. Volgens het team zaten er erg mooie foto’s tussen (ben stiekem wel een beetje benieuwd).

Na het soep proeven kregen we ook nog een lunch aangeboden. Je denkt je zit wel vol na al die soepen, maar dat valt dus reuze mee. Er werd een lunch neergezet met verse producten en uiteraard veel producten van de Unilever familie, inclusief het broodje Unox en als afsluiter een bekertje chunky monkey van Ben & Jerry’s.

Rond 14:00 was de dag afgelopen en gingen we met een Unox goodiebag met Unox oranje-slippers, een paar Unox soep in zak-smaken en Suze & Thomas knakworstjes en zelfs een vergoeding naar huis. Een super leuke dag met veel leuke mensen, leuke dingen en nieuwe dingen. En inderdaad de smaken van de Unox soepen worden wel beter (tenminste van de smaken die ik lekker vond), minder zout en toch lekkere smaken.

Als het goed is ontvangen de deelnemers nog een impressie van de dag, er werd namelijk volop gefilmd en gefotografeerd tijdens het proeven in de zaal. Klik hier om een selectie van de foto’s te zien die er tijdens de dag zijn gemaakt! Men ging ook kijken of ze de foto’s van de fotosessies konden doorsturen (dat zou wel erg stoer zijn).

0
(Visited 5 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Unox Voorproefdag 2010”

    1. In principe zouden ze bij elke supermarkt te koop moeten zijn, maar niet elke supermarkt heeft het volledige Unox soep in zak assortiment. Vraag het dus na bij uw supermarkt.

  1. ook ik was er bij samen met mijn zoon geweldige dag een heb in de veronica een de ad gestaan met mijn unox foto volgend jaar weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *