Wreck This Journal Project #2

wreek this journal projectjeInmiddels heb ik al wat opdrachten gedaan in Wreck My Journal, en echt het is verslavend, je wilt steeds maar weer iets geks doen of al je energie loslaten op het boek.

De pagina op de foto is opgeleukt met een non-stop lijn die ik heb getekend met een gewoon potlood, en daarna ben ik met kleurtjes gaan kleuren. Verder heb ik al het boek een geurtje gegeven, het potlood erdoor heen geprikt, wat postzegels opgeplakt, de cover pagina opgeleukt, heb wat gescheurd, geplakt en wat kantoorartikelen op een pagina geplakt (post-it). Over deze pagina’s ben ik nog niet helemaal tevreden, maar wie weet binnenkort een foto update!

De foto’s worden trouwens allemaal gemaakt met mijn mobiel.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.