Wreck This Journal Project #1

Wreck This Journal Project #1Eindelijk heb ik hem dan, in Veenendaal niet kunnen vinden in de boekwinkels en in Doorn in de eerste de beste boekwinkel. Het boek wat je mag slopen ‘Wreck this Journal‘ van Keri Smith, en dan in de Nederlandse versie. Het wordt een moeilijke opgave voor me om zomaar een boek te slopen, ben namelijk erg zuinig op de spullen en het liefst zou ik in tijdschriften en dergelijke niks willen invullen om het maar zo nieuw en netjes mogelijk te laten lijken.

Het eerste wat ik al heb gedaan is de paginanummering gemaakt en de rug gebroken (ook zoiets vervelends om te doen). Nu moet een deel van het boek begraven worden, in de wasmachine gewassen worden en moet (mag) het boek onder de douche meegenomen worden. Verder mag je er in tekenen als je aan het bewegen bent, op de post doen geadresseerd aan jezelf, mag je gaan scheuren en allerlei andere gekke dingen die je anders nooit met een boek doet gaan doen.

Op Brutsel Lifestyle zal ik regelmatig een update met foto’s gaan geven over wat mijn ‘Wreck This Journal’ gaat beleven. Via de Tag ‘Wreck This Journal‘ zal je binnenkort meer updates vinden van mijn ‘Boek Slopen-project’!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Wreck This Journal Project #1

  • zondag, 27 juni 2010 om 11:24
    Permalink

    Ik heb hem besteld, kan niet wachten tot hij hier is:D
    x

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.