Wreck This Journal door Keri Smith

Wreck this journal - Nederlandse editie keri smit In juni verschijnt de Nederlandstalige editie van Keri Smith’s bestseller Wreck This Journal. De Engelstalige editie is al populair in Nederland op diverse fora wordt er naar hartelust over gebabbeld, wat heb jij al gedaan met je WTJ en je vindt er de meest uiteen lopende foto’s. Want echt iedere Wreck This Journal als de eigenaar ervan zijn of haar creativiteit er op heeft bot gevierd.

Wreck this journal is dus eigenlijk een dagboek, maar dan geen gewoon dagboek maar een dagboek met verschillende opdrachten. Je hoeft de opdrachten niet in volgorde te doen, je bent gewoon helemaal vrij om je eigen Wreck this journal helemaal van jezelf te maken. Kortom helemaal leuk voor een creatieveling.

Ben je al benieuwd wat andere eigenaren van hun Wreck this journal hebben gemaakt? Neem dan een kijkje op de Wreck this journal Hyves en op het Wreck this journal blog.

Wie weet binnenkort ook bij mij een regelmatige bezigheid om mijn Wreck this journal te ‘onderhouden’.

Titel: Wreck This Journal (NL-Editie)
Auteur: Keri Smith
Uitgever: Spectrum
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789049104948

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Wreck This Journal door Keri Smith

 • donderdag, 10 juni 2010 om 20:04
  Permalink

  de Nederlandse editie? waar is dat in hemelsnaam voor nodig? De opdrachten zijn behoorlijk makkelijk ^^ ik ben al een tijdje gezellig bezig met mn journal.. Al moest ik van de week wel even slikken toen ik per ongeluk mn kaft kapot trok :S

 • dinsdag, 15 juni 2010 om 18:05
  Permalink

  Waarschijnlijk willen ze ook wat kleiner grut aanspreken met ‘Wreck this journal’ denk ik zo?

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-13 No articles on this date.