Mo Ba Nin – Flip Kowlier

Dit is toch wel de zomerhit van 2010 voor mij. Tijdens een uitstapje naar België hoorde we dit liedje bij StuBru. Googlen leverde op dat dit een song was van Flip Kowlier, van zijn album Otoradio. Een cd met allemaal Vlaamse reggae. Lekker relaxte muziek zo op een warme zomerdag in de auto. Eigenlijk mag het ook wel op de Nederlandse radio uitgezonden worden! Luister hieronder naar de eerste single van het album Otoradio ‘Mo Ba Nin’:

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Mo Ba Nin – Flip Kowlier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.