Het Verdwenen Meisje door Jodi Picoult

Het verdwenen meisje jodi picoultHet Verdwenen Meisje is, net als een aantal andere boeken van Jodi Picoult, geschreven vanuit het oogpunt van verschillende personen die in dit boek voorkomen. Delia, hoofdpersoon, haar man Eric, beste vriend Fitz, haar vader Andrew en haar moeder Elise vertellen over ‘Het Verdwenen Meisje’.

Alleen wie is het verdwenen meisje. Dat wordt al snel duidelijk als de vader van Delia opgepakt wordt vanwege ontvoering van een vierjarig meisje. Het meisje is jaren geleden meegenomen en is alleen opgegroeid met haar vader. Het meisje denkt dat haar moeder is overleden en haar moeder denkt juist dat haar ex-man en dochter zijn overleden. Totdat Fitz een ontdekking doet, waardoor de vader van Delia opgepakt wordt. Delia’s man Eric staat Andrew, of eigenlijk Charles, juridisch bij. Maar is dat wel verstandig?

Het boek ‘Het Verdwenen Meisje’ van Jodi Picoult roept vragen op. Kan dit allemaal zomaar, zou je het zelf ook doen voor de bestwil van je dochter of zoon. Kortom het is een boek wat je aan het denken zet!

Titel: Het Verdwenen Meisje
Auteur: Jodi Picoult
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2010
Genre: Roman
ISBN: 9789044326642

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.