Funda app

Funda appGa je binnenkort een huis kopen? Loop je door een buurt waar je droomhuis staat?

Eindelijk heeft de populaire huizensite Funda ook een iPhone app uitgebracht. Met de Funda app op je iPhone kan je gelijk kijken voor welk bedrag het huis te koop staat, kan je de foto’s bekijken en de omschrijving van het huis lezen. Daarnaast kan je ook zien of er nog meer huizen in dezelfde buurt te koop zijn.

Maar ook al wil je helemaal geen huis kopen (of huren, want dat zit ook in de app), even binnen kijken bij een ander kan ook een leuk tijdverdrijf zijn. Klik hier om de Funda app te downloaden.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Funda app

 • maandag, 7 juni 2010 om 12:35
  Permalink

  Handig! Ik rijd elke dag langs een straat waar een huis te koop staat, maar er hangt -helaas- geen straatbordje, dus ik kan ‘m niet op funda zoeken 🙁 Ik heb al wel via de kaart gezocht, maar daar krijg ik ‘m niet gevonden. Jammer dat ik geen iPhone heb ^^

 • maandag, 7 juni 2010 om 21:56
  Permalink

  Das inderdaad niet handig geen straatnaambordjes, dat wordt lastig zoeken inderdaad op Funda. Misschien staat de makelaar op het bord, is wel makkelijker zoeken als ze goede foto’s op de site hebben staan en niet te veel aanbod hebben.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-10 No articles on this date.