BrutselBos in 2010

BrutselBos in 2010Afgelopen zondag zijn we na het NK Wielrennen in Beek nog even langs het BrutselBos geweest, het bos wat ik vorig jaar met een NS actie heb gewonnen. Al snel zagen we er een bulldozer staan, allemaal buizen, dus dat gaf weinig hoop dat mijn boompje er nog stond. Maar goed er waren kennelijk werken voor bepaalde paden die nog niet aangelegd waren.

Wat erg leuk is is dat er in het natuurgebied ‘Het Absbroekbos’, waar mijn BrutselBos onderdeel van is, ook tarwe groeit en er een veld is met pastinaken. Past dus helemaal bij het BrutselBos zou ik zo zeggen. Op de plek waar de eerste bomen werden geplant is er veel onkruid gegroeid, maar de bomen staan er nog, de andere twee bomen die door de andere winnaars waren geplant stonden er een beetje zielig bij, maar mijn boom stond goed in zijn bladeren en begint op een ‘echte’ beukenboom te lijken (al duurt dat nog wel een paar jaar). Het is eigenlijk best grappig om eens in het jaar bij je ‘eigen’ bos te kijken. Als je ooit in Munstergeleen bent neem dan ook een kijkje!

Uiteraard zijn er ook weer foto’s genomen, hieronder staan alle ‘fotoreportages’ van de keren dat we er zijn geweest op een rij!

Klik hier voor de foto’s van 2010.
Klik hier voor de foto’s van 2009.
Klik hier voor de foto’s tijdens het planten van de eerste bomen op 02-04-2009 in Munstergeleen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.