Van Mij in Arnhem

van mij arnhemSoms moet je gewoon niet de geijkte winkelroutes lopen maar eens afwijken. Zo kwam ik al shoppend ‘Van Mij‘ tegen, een leuke winkeltje met allerlei leuke hebbedingetjes. Ze hebben er leuke ansichtkaarten met oud-Hollandse klederdracht en televisie-series van vroeger, grappig kinderspeelgoed en kinderfrutsels en ook net van die aparte dingen, zoals de oud servies etagère waar ik zelf helemaal weg van ben, voor in huis en keuken.

Als je een beetje benieuwd bent van wat ‘Van Mij’ hebt kan je alvast een kijkje nemen in de webshop.

Als je in Arnhem bent is een bezoekje aan ‘Van Mij’ zeker de moeite waard!

Van Mij
Kerkstraat 1
6811 DL Arnhem
tel: 026-4420307

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Van Mij in Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.