Trein App

Trein AppDit is een van de weinige apps die ik gekocht heb, het is ook een verrekte handig app als je regelmatig met de trein reist. Met de Trein app kan je namelijk van jouw geselecteerde stations precies zien wanneer je trein vertrekt, of de trein vertraging heeft en hoeveel, van welk perron de trein vertrekt. Vaak weet je al voordat het omroepsysteem het op het station het heeft omgeroepen dat je trein van een ander perron vertrekt.

Daarnaast geeft de Trein app de storingen en werkzaamheden aan, waar deze zijn en wanneer het verwacht wordt dat de storing is opgelost of wanneer de werkzaamheden klaar zijn. Verder kan je een treinreisplannen waarbij de Trein app je precies verteld waar je moet overstappen en op welk perron je moet zijn.

Kortom de Trein app is een handige app die je als regelmatige treinreiziger gewoon moet hebben. De Trein app kost 2,39 in de iTunes store. Inmiddels heeft de NS zelf ook een app. Hiermee worden er bij wijzigingen push-notificaties verzonden zodat je niets mist. Echter is mijn bevinding dat deze app minder gebruikers vriendelijk is dan de Trein App. De NS app is echter gratis. De Trein App is echter beter! Download de app via de itunes Store.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.