Sex And The City 2

Sex And The City 2Aanstaande donderdag is het zover, dan kan je eindelijk zien hoe het verder afloopt met Carry, Miranda, Charlotte, Samantha en Mr. Big. Na 6 seizoenen op tv, 1 bioscoopfilm werd het tijd voor de tweede bioscoopfilm Sex and the City 2

Blijft Carrie na haar huwelijk nog wel bij Mr. Big, nu de sleur in hun relatie sluipt? Wordt Charlotte eindelijk gek van haar twee dochters? Wat vindt Miranda van haar carrière en is Samantha nog altijd happy single? In ieder geval is het tijd voor een trip naar Abu Dhabi en tja daar beleef je met een stijl meiden natuurlijk van alles.

Dus voor alle SATC-fans, donderdag kan je naar de bioscoop want vanaf 27 mei is Sex and the City in de bioscoop te bekijken! Woensdagavond 26 mei kan je SATC 1 op tv zien bij de Vlaamse commerciële tv-zender VijfTV om 20:40 (Bij Net5 was de uitzending van de eerste SATC film 20 mei, maar niet getreurd je kan er nog wel bioscoopkaartjes winnen!)

Bekijk hier alvast de trailer:

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.