Senz Stormparaplu

Senz StormparapluHeb je er ook last van elke keer als er ook maar een beetje wind staat tijdens een regenbui dat je paraplu omklapt en dat je weer een nieuwe paraplu kan kopen. Als je Senz stormparaplu hebt heb je daar geen last meer van. Deze paraplu is namelijk ontworpen tegen echt stevige windvlagen. Een echt Nederlands ontwerp!

De Stormparaplu is in verschillende kleuren en formaten te krijgen. Je hebt de mini, original en de xxl paraplu, zelf heb ik nu de original, maar om mee te nemen in de trein lijkt mij zo’n mini Senz stormparaplu ook wel leuk en handig.

Trouwens er zijn ook bedrijven die de stormparaplu bedrukken. Zo ben ik ook aan mijn allereerste stormparaplu (in de lime-kleur zoals op de foto) gekomen, een van de betere relatiegeschenken.

Leuke Finse reclame van Senz Stormparaplu

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.