Running Trainer Lite App

Running Trainer Lite AppBen je van plan om binnenkort te gaan hard lopen. Via je iPhone heb je nu een handig traingsprogramma: Running Trainer Lite.

Je kan verschillende lessen volgen en tijdens het volgen van je les krijg je geluidssignalen als je langzamer of juist harder moet gaan rennen, je kan je route via het gps signaal vastleggen en je kan je geschiedenis zien. De trainingsschema’s voor de Running Trainer lite app zijn gemaakt door Mieke Boeckx (ex marathonloopster).

Klik hier om Running Trainer Lite app te downloaden.

Bekijk heronder een Trainer Lite demo filmpje:

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Running Trainer Lite App”

    1. Heb zelf wel een iPhone en dat is soms superhandig, wat ze er allemaal voor verzinnen… echt veel. Voor andere telefoons (HTC enzo) zijn er ook wel apps, maar daar heb ik me eigenlijk nooit in verdiept. Ben ook gewoon een echte MacFan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*