Positieve Dingen Dagboekje

Soms kan een dag zo’n sleur worden, of ja depri, chagrijnig dat je er zelf ook negatief van wordt. Eigenlijk hoor je dat soort dingen op te schrijven en er dan een positieve draai er aan te geven. Maar dat is moeilijk, en ook gewoon een heel verhaal schrijven aan een dagboek is knap lastig.

Wat veel leuker is is positieve punten van de dag op te schrijven. Dat kan zijn van de zon schijnt lekker, de planten zitten vol knop of gewoon iets raars wat er gebeurt is en wat je bij blijft. Gewoon een paar punten per dag, en dan ook eigenlijk wel elke dag. Soms kan je maar zinnen blijven verzinnen wat positief is geweest en soms heb je aan één zin genoeg omdat er gewoon weinig positiefs gebeurt is.

Zelf ben ik een kleine maand er mee bezig, soms is het lastig om iets positiefs te vinden en soms kan je maar blijven doorgaan. Eigenlijk best grappig dus. Een dagboek in een paar positieve zinnen per dag, gewoon in een notitieboekje.

Mijn positieve dingen dagboekje heb ik gemaakt van een A5 Collegeblok en leuke illustraties van internet. Wat fröbelen en mijn positieve dingen dagboekje was helemaal van mij.

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.