Oud Servies Etagère

Oud Servies Etagère Binnenkort moet ik echt naar de kringloopwinkel en daarna snel naar de bouwmarkt. Want zo’n oud servies etagère wil ik ook! Natuurlijk kan je de etagère ook in webshops kopen en zelf heb ik de etagère gezien bij Van Mij in Arnhem. Maar zelf fröbelen is ook leuk en uniek, want iemand die precies hetzelfde bijelkaar gezochte servies uitzoekt in de kringloopwinkel, dat zou wel heel vreemd zijn.

Onderop een schaaltje, dan een taartbord (of hoe je dat noemt), een mok, een bord, een kopje, een gebakschotel en misschien iets van een eierdopje bovenop dacht ik zelf. Alles goed vastlijmen met natuurlijk het liefst Pattex of bisonkit, want het moet uiteraard wel goed vastblijven zitten.

En dan hapjes maken of gewoon kopen en zelf thuis een high tea organiseren. Heerlijk!

(127 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Oud Servies Etagère

 • zondag, 6 juni 2010 om 21:57
  Permalink

  In Lisse heb ik in een live style winkeltje een bijzondere mooie etagere gezien die bestond uit heel fijn porselijnen borden en bordjes drie steeds kleinere er tussen mooie geslepen likeur glaasjes de er op de kop tussen zaten. Heel erg mooi en erg fijntjes

  Beantwoorden
  • zondag, 6 juni 2010 om 22:11
   Permalink

   Lijkt me inderdaad een mooiere zo met likeurglaasjes er tussen. Je kan ze dus zo mooi maken als je zelf wilt eigenlijk. Tenminste als e er een zelf gaat maken.

   Beantwoorden
 • donderdag, 2 september 2010 om 14:45
  Permalink

  even n vraagje. De pattex en bisonkit om de etageres mee te lijmen is die watervast.
  Heb zelf al een aantal etageres gemaakt met verschillende soorten lijm maar deze laten allemaal los op het moment dat je ze afwast.

  Met vriendelijke groet Henny

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-22 No articles on this date.