IKEA Catalogue App

IKEA Catalogue AppWil je de IKEA catalogus eigenlijk bewaren, maar beland het uiteindelijk toch bij het oud papier en wanneer je eens naar de IKEA gaat dan ben je de catalogus hopeloos kwijt. In de UK heb je gewoon de IKEA catalogus op je iPhone als APP. Je kan door de hele catalogus bladeren om inspiratie op te doen en uiteraard voor de prijzen, tenminste als je in Groot Brittannië een IKEA gaat bezoeken. Of er plannen zijn voor een Nederlandse IKEA App weet ik niet, maar het zal in ieder geval enorm veel papier schelen en zeker als je de app op een iPad kan bekijken zou de papieren catalogus bijna overbodig worden.

Bekijk hier online de IKEA catalogus 2010 als je gewoon de Nederlandse prijzen wilt zien, geen iPhone of iPad hebt of als je de IKEA catalogus bij het oud papier hebt gegooid. Download de app via de itunes Store.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.