Het Verloren Symbool door Dan Brown

Het Verloren Symbool Robert Langdon is weer terug in het nieuwste boek van Dan Brown ‘Het verloren symbool’. In dit boek wordt Robert Langdon onder valse voorwendselen naar Washington gelokt. Al snel blijkt dat niet zijn beste vriend Peter Solomon hem naar Washington maar iemand anders. Peter blijkt ontvoerd te zijn omdat hij de sleutel zou zijn tot een magisch geheim wat jaren, misschien wel eeuwen lang geheim is gebleven. Robert Langdon moet de legende onthullen die toegang heeft tot oude wijsheden. Hij wordt geholpen door Katherine, Peters zus en noëtische wetenschappen.

Lukt het hun de geheimen op tijd te ontrafelen? Wat hadden de geestelijke vaders van de Verenigde Staten gemeen met de idealen en denkwijzen van de vrijmetselaarij? Berokkend het het voortbestaan van de wereld?

Als je eenmaal in ‘het verloren symbool’ zit, dan wil je hem in één ruk uitlezen.

Titel: Het verloren symbool
Auteur: Dan Brown
Uitgever: Luitingh
Verschijningsjaar: 2009
Genre: Literaire Thriller
ISBN: 9789024553280
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Het Verloren Symbool door Dan Brown

 • vrijdag, 21 mei 2010 om 18:51
  Permalink

  Ik heb het boek gelezen, super!! ik kan je ook het boek, het intentie experiment aanraden!!

  • vrijdag, 21 mei 2010 om 19:01
   Permalink

   Heb het intentie experiment op gezocht op Bol, is van Lynne McTaggart toch? Lijkt me inderdaad een goed boek. Heb alvast de ‘free gift’ the science behind the lost symbol gedownload op The Intention Experiment. Dank je voor de tip!

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-12 No articles on this date.