Flow Bloggersessie

Flow Bloggersessie Flow CadeautjeGelukkig draait niet alles rondom eten, en door dat besef is destijds ook Brutsel Lifestyle eigenlijk ontstaan. Eens verder kijken in de wereld van bloggen en niet in het foodbloggen blijven hangen.

Leuk is dan helemaal als je een uitnodiging krijgt om op de thee te komen bij Flow Magazine, mijn favoriete magazine nog wel. Het magazine wat mij eigenlijk heeft doen beseffen dat ik te veel, te perfectionistisch wilde doen qua werk en dat dat eigenlijk helemaal niet hoeft. Tientallen mensen kunnen het je nog zo zeggen maar luisteren wil je niet tot het te laat is. Misschien had ik Flow wel gewoon vanaf het eerste nummer moeten lezen, dan was ik misschien ook niet overspannen geraakt (overspannen vind ik nog steeds zo’n raar woord, maar dat terzijde).

Vanochtend was het dan zover. Panisch als ik ben om te laat te komen stond ik dus al vroeg op het station om per trein naar Hoofddorp te gaan, uiteraard reed alles normaal zoals te verwachten en was ik veel te vroeg, maar was niet de eerste blogger die aankwam. Nadat we compleet waren mochten we naar de Flow redactie waar we verwelkomd werden met thee en allerlei lekkers. De twee andere dames die aanwezig waren waren DaniĆ«lle van Little DNLL en Tara van The Belljar (zulke leuke blogs, zo zou ik Brutsel Lifestyle ook wel willen, maar dat kost zo enorm veel tijd, mijn “core business” qua bloggen is toch nog steeds elke dag een recept en foto op Brutsellog.nl, maar wie weet ooit als ik tijd over hou). Door de marketing en communication manager en stagiaire van Flow kregen we veel vragen voorgeschoteld. Over ons zelf en onze blogs, over Flow magazine zelf, over het nieuwe Flow-blog, wat kan beter, hoe maak je het populair. Kortom veel vragen en tips, dus wie weet wat voor een leuks er binnenkort op het Flow weblog staan!

Na afloop werden we overstelpt met wat Flow extraatjes zoals schriftjes en de kleurkalender en een Flow cadeautje als dank. Uiteraard pas thuis onder het genot van een kopje thee uitgepakt. Het was een Flow Briefpapier box en een ketting van Marije Geursen ‘I Give Love’. Helemaal leuk dus!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.