Scott Contessa 30 Mountainbike

scott contessa
Dit is hem dan de fiets waarmee ik nu al wat kilometers mee heb gereden: de Scott Contessa 30. Nu zou ik moeten roepen hoeveel versnelling de fiets (27 dus) heeft en wat voor een technische snufjes nog meer. Dat weet ik dus niet. Ik vond de fiets gewoon mooi om te zien. Een beetje een vrouwelijk design vergeleken met de andere dames mountainbike die in de fietsenwinkel stonden. Zwart wit, goudkleurige letters, tierelantijntjes, een wit zadel eveneens met tierelantijntjes. Inmiddels is het model waar op ik fiets al weer verouderd, ook in de fietswereld gaat de ‘mode’ snel. Het nieuwe model is namelijk bijna helemaal zwart met gouden letters (was ik dus minder snel voor gevallen). Kortom een hippe mountainbike waarmee je ook wel gezien wil worden. Ik zal er nog menig kilometer mee maken.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-09-25 No articles on this date.