RunKeeper App

RunkeeperSinds een kleine maand ben fiets ik met enige regelmaat een rondje op mijn mountainbike. Om te zien hoe hard ik fiets en waar ik fiets heb ik de gratis iPhone app Runkeeper geïnstalleerd. Met dit programma kan je zien waar je hebt gefietst, hoe hard je hebt gefietst en of je nog een beklimming of afdaling onderweg hebt gehad.

Naast fietsen kan je ook andere activiteiten volgen met RunKeeper zoals hardlopen, lopen, skieën, snowboarden, skeeleren, zwemmen en nog meer (alleen lijkt zwemmen me niet erg handig voor de levensduur van de iPhone). Door een profiel aan te maken in de app zelf heb je gelijk ook een profiel op RunKeeper.com zelf. Hierop geef je aan of je man of vrouw bent en geef je nog wat andere dingen in, aan de hand van deze gegevens worden ook de calorieën berekend die je per activiteit hebt verbruikt. De thuisblijvers, die toegang hebben tot je profiel, kunnen precies volgen waar je bent wat soms wel eens handig kan zijn. De activiteiten die je via RunKeeper hebt gelogd kan je op je profiel terug zien, daarnaast kan je je activiteiten ‘twitteren’ naar je Twitter account en kan je connecten met anderen die ook een RunKeeper profiel hebben om zo je ‘streetteam’ te maken en je snel de activiteiten van je vrienden kan volgen.

Kortom een leuk programma, het vreet wel batterijen, al is dat met de laatste update al wel verbeterd. Sowieso het downloaden waard.

Je kan RunKeeper gratis downloaden in the iTunes store, er is ook een RunKeeper Pro, hiermee heb je meer mogelijkheden.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “RunKeeper App

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.