Lonely Planet City Apps

Lonely Planet City AppsVanwege de aswolk van de IJslandse vulkaan Eyjafjallajökull die vorige week het vliegverkeer boven Europa lam legde kon je 14 Lonely Planet City Guide Apps gratis downloaden. Lonely Planet heeft dit gedaan om de gestrande reizigers nuttige en praktische informatie te geven zodat ze in de periode dat ze niet konden vertrekken toch de stad konden verkennen.

De volgende steden waren beschikbaar: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Kopenhagen, Istanbul, Londen, Moskou, München, Parijs, Rome, Stockholm, Wenen en Vancouver. Normaal kostte één Lonely Planet City Guide App 12,99, tijdens de ‘aswolk-periode’ gratis en nu zijn de apps verkrijgbaar voor 3,99.

Met een Lonely Planet City Guide kan je snel op je iPhone zien waar het hotel, restaurant, ziekenhuis en noem maar op in de buurt zijn. Je leest over en ziet de bezienswaardige plekken van de stad. Er is een handige opsomming van de evenementen in de betreffende stad, via gps zie je snel welke bezienswaardigheden er bij je in de buurt zijn, op de stadskaart kan je met de pinpoints zien wat er er in de buurt is en je kan je favorieten opslaan voor later. Je kan dus thuis al je city-trip plannen. Download de app via de itunes Store.

De Lonely Planet City Guide Apps is handig als je een city-trip gaat doen en veel cultuur wil snuiven.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.