2B Fresh Afvalzakken

2B Fresh AfvalzakkenKen je dat van die nare luchtjes uit je afvalbak? Daar is nu een oplossing voor de afvalzak met een geur namelijk de 2B Fresh afvalzakken met limoen- en lavendelgeur. De afvalzakken van 2B Fresh neutraliseren vervelende luchtjes en zijn daarnaast versneld biologisch afbreekbaar. Andere kenmerken zijn: de geuren limoen en lavendel met bijpassende kleur, groottes van 20 en 60 liter, extra sterk, handige trekband en los op de rol.

De afvalzakken van 2B Fresh zijn op dit moment alleen nog via internet te bestellen. Via Buzzer ben ik deze geurende afvalzakken aan het proberen, en het ruikt inderdaad frisser. Ben benieuwd als de vuilniszakken wat voller gaan zitten en het warmer gaat worden.

Vanaf 24 juni t/m 8 juli zijn de 2B Fresh vuilniszakken ook te koop bij Blokker met een speciale aanbieding. De vuilniszakken kosten dan tijdelijk 1,99 per rol. Als de vuilniszakken goed verkocht worde bij Blokker dan is de kan groot dat ze in het assortiment blijven.

Bekijk hieronder een video over d2w techniek van de 2B Fresh afvalzakken:

(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “2B Fresh Afvalzakken

 • donderdag, 17 juni 2010 om 11:37
  Permalink

  Helaas, hoewel deze afvalzakken vast lekker ruiken mogen ze niet in de GFT bak, want ze zijn niet composteerbaar; ze zullen met het restafval mee moeten en worden verbrand

  Beantwoorden
 • donderdag, 24 juni 2010 om 22:41
  Permalink

  Heb ze mogen testen super ruikt heel lekker zeker nu met het warme weer geen stinkende vuilnisbak.
  Wat mij betreft het product van 2010.
  Grote klasse.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-21 No articles on this date.