Les Enfoirés 2010

Er is weer een nummer van Les Enfoires, Franse artiesten die voor het goede doel elk jaar een show en een cd uitbrengen. Het nummer van 2010 heet Si l’on s’aimait, si, gebasseerd op het nummer I was made for loving you van Kiss. Het goede doel waar Les Enfoires voor zingen is Les Restos, deze organisatie helpt mensen in nood aan gratis maaltijden door heel Frankrijk. In 2009 Les Enfoires maakten de single ‘Ici les Enfoires’, gebasseerd op het Status Quo nummer In the army now (of eigenlijk het nummer van Bolland & Bolland). Echt leuke liedjes! Bekijk hieronder de clips:

2010 – Si l’ons’amait, si

2009 – Ici Les Enfoirés

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-09-24 No articles on this date.