Engels Shoppen: Hartley’s in Arnhem

gevel Hartley's Arnhem
Al een tijdje ben ik niet meer in Arnhem geweest, maar als ik in Arnhem ben ga ik altijd even langs Hartley’s. Een Engelse winkel vol Engelse lekkernijen en Engelse snuisterijen. De winkel zat vroeger in Hemelrijk, maar zijn sinds meer dan een jaar verhuisd naar de zeven straatjes van Arnhem. Dit leuke stukje Arnhem met nog meer bijzondere winkels bevind zich pal in het centrum, net achter de grote winkelstraten waar al de grote, landelijke ketens zitten. Dit Engelse winkeltje is in ieder geval zo’n bijzondere winkel.

kassa

Hartley’s

Het ene gedeelte van de winkel staat vol lekkernijen zoals allerlei soorten thee van Engelse merken zoals Twinings, maar ook jams, chutney, snoepjes, bakingrediënten, noem het maar op. Het andere gedeelte is een deel vol hebbedingen van geurkaarsje van Bridgewater, allerlei zeepjes, theepotten, kopjes, kussentjes, tasjes noem maar op. Hartley brengt een Engelse sfeer in hartje Arnhem. Loop de winkel een paar keer door want je ontdekt steeds weer wat anders.

hartley arnhem

Hartley’s Webshop

Kom je niet zo snel in Arnhem? Via de Hartley’s webshop kan je ook nog allerlei lekkers en leuks bestellen!

Hartley’s Arnhem
Arke Noachstraat 6
6811 DN Arnhem

(206 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.