Punniken

In de folder van het Kruidvat zag ik deze week een ‘punnik-klosje’ met wat wol voor nog geen euro staan, dat riep herinneringen op van vroeger in de kleuterklas fanatiek punniken om mooie pannen- en glazenonderzetters te maken voor je moeder. Kan punniken nu weer hip worden, na de brei-rage? Why not? Het is in ieder geval lekker makkelijk en tja met een beetje fantasie kan je er best een tasje van maken.

Hoe punnikte je ook al weer? Op de site van ‘The Bird and her Beads‘ wordt op een duidelijke manier (in Nederlands) uitgelegd hoe je een begin maakt en hoe je het verder afmaakt, makkie eigenlijk. Op de site wordt zelfs uitgelegd hoe je een armbandje met kralen punnikt, dat is wel een echte uitdaging, eerst maar gewoon punniken met wol.

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.