Foute Huizen

Snuffelen naar koophuizen kan soms best leuk zijn. Lekker even bij een ander binnen te kijken kan best hilarisch zijn. De site foutehuizen.nl heeft alle rare, onscherpe en andere vreemde foto’s van de verschillende huizensites verzameld en er met commentaar op hun site geplaatst. Met stip op nummer 1 prijkt de provincie Noord-Holland met ‘foute huizen’, runner up is de provincie Utrecht op nummer 2. Een grappige site en zo zie je hoe het dus echt niet moet, handig als je je huis gaat verkopen misschien?

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-09-25 No articles on this date.