Wat Is Jouw Excuus? door Esther Jacobs

Wat is jouw excuus? Esther JacobsTja wat is mijn excuus om mijn droom niet te volgen. Mijn excuus is dat ik op dit moment helemaal niet weet wat mijn droom is en wat ik eigenlijk allemaal wil. Esther Jacobs had wel een droom en die heeft ze ook gevolgd. Wat tijdens deze ‘droomuitvoering’ gebeurde verteld ze nu in het boek Wat is jouw excuus? en dat allemaal zonder geld, geen baan, geen tijd en uiteindelijk allemaal geen probleem…

In 18 excuses laat Esther zien hoever ze is gekomen met haar eerste stappen op de carrièreladder, haar stichting ‘Coins for Care’, de vereniging voor meer transparantie in de goededoelenwereld en haar deelname aan het tv-programma Expeditie Robinson. Voor elke klus is er wel een excuus te verzinnen, grote bergen en diepe dalen zijn te voorzien maar als je doorzet kan je je droom verwezenlijken en zijn die bergen niet zo hoog geweest en de dalen niet zo diep.

Wat is jouw excuus? is een autobiografie van Esther Jacobs en kan gelijk net dat ruggesteuntje zijn om jouw droom te volgen. Het boek leest in ieder geval lekker weg en de layout is lekker vrolijk, niet alleen veel tekst maar ook foto’s en kleine artikelen uit de verschillende media.

Wil je alvast ‘neuzen’ in ‘Wat is jouw excuus’ van Esther? Klik hier om het eerste hoofdstuk uit het boek te downloaden in PDF of bekijk hier een video van Esther Jacobs over het boek:

Titel: Wat is jouw excuus?
Auteur: Esther Jacobs
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789022996584
Winkelprijs: 16,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.