Toxel.com

Wil je grappige dingen zien, de leukste snufjes op technologie gebied of de laatste webdesigns? Dat kan op de site van Toxel.com. Elke dag wordt op de site een nieuw “snufje” geplaatst. Zo werd er gisteren, 19 januari, de 12 coole producten voor theeliefhebbers geplaatst.

Toxel.com is verdeeld in 3 categorie├źn. In ‘Design’ zie je de nieuwtjes op webdesign, over onder andere ccs, WordPress themes en Photoshop. Onder het kopje ‘Inspiration’ vind je allerlei nieuwe ontwerpen voor alledaagse dingen zoals voedselverpakkingen, spaarpotten en ga zo maar verder. In ‘Tech’ zie je de laatste snufjes op technologisch gebied, zoals een Vespa ‘hobbelscooter’, de 10 nieuwste gsm-concepten en innovatieve broodrooster-designs. Uiteraard worden er links geplaatst richting de verschillende, vooral Amerikaanse, webshops waar de producten eventueel verkocht worden.

Kortom een leuke site als je van gadgets houdt!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.