Schoenen Tic

esprit pump schoenEigenlijk heb ik wel een schoenentic en zo vooral tijdens de opruiming begint de tic weer op te spelen. Elk jaar vind ik wel weer een paar super schoenen waar ik niet zonder kan.

Dit jaar zijn het de schoenen met hak en met een riempje erover, zoals deze pumps van Esprit. Niet echt handig voor lange wandelingen, maar onder een jurkje of rok helemaal mooi. Maar die pumps dat is natuurlijk nog niet niks. Zo heb ik in de loop de tijd een verzameling All Star-gympen, gympen van Esprit, een geweldige zomerschoen van Airstep en natuurlijk laarzen in alle kleuren en maten, nette van Gabor en sportieve van Le Coq Sportif en Kickers.

Soms is het schoenen kopen voor mij best lastig, veel laarzen beginnen pas bij maat 37 en schoenen in maat 3,5 wat dus eigenlijk maat 36,5 is. Vaak is de keus in de uitverkoop ook niet zo groot, maar toch slaag ik wel en aangezien de schoenen ‘goed verzorgd’ worden heb ik in de loop der jaren dus een aardige collectie opgebouwd. Tja elke outfit heeft toch weer een bepaalde schoen nodig, toch?

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 gedachten over “Schoenen Tic

 • dinsdag, 5 januari 2010 om 16:09
  Permalink

  You’re not alone…. Het liefst zou ik ook nog een paar of 10 erbij willen hebben, maar njente cente op dit momente 😉 Wat ik wel weet is dat we ooit allebei dezelfde Le Coq Sportif laarsjes gedragen hebben. Je manlief merkte een paar geleden op dat jij dezelfde laarsjes had, de zwarte met veter waarvan de voorkant van de schacht hoger zat dan de achterkant. Ik merkte toen nog op dat het heerlijke laarzen zijn, maar wel erg koud in de winter.
  Trouwens, ik heb maat 40 en dat is net zo rampzalig als 36.5. In mijn geval lijkt het net of heel Nederland maat 40 heeft, de leukste modellen zijn er vaak niet meer 🙁

 • woensdag, 6 januari 2010 om 15:27
  Permalink

  Toevallig, dezelfde Le Coq Sportif laarsjes en dat een man dat onthoudt 😉

  Britt zit tegenwoordig in maat 42 en dat is helemaal lastig om schoenen te kopen, zeker als je puber bent ..

 • donderdag, 7 januari 2010 om 15:14
  Permalink

  Maat 42, dat is inderdaad lastig 🙁

 • donderdag, 7 januari 2010 om 15:21
  Permalink

  Doet ze maar schoenen aan van d’r vader .. die heeft ook al meerdere malen z’n fiets afgestaan .
  Je hebt trouwens toch maar 2 paar nodig .. 1 voor de winter en ander voor de zomer?
  Of ben ik nu te kort door de bocht?
  🙂

  • vrijdag, 8 januari 2010 om 18:10
   Permalink

   door een veel te korte bocht Michel!
   Er zijn ook hele leuke lenteschoenen, herfstschoenen, schoenen voor lauwe winterdagen, schoenen voor koude zomerdagen, schoenen in de kleuren van het seizoen, schoenen in de kleuren van je kleren, schoenen voor de heb, schoenen voor de miskoop en ook nog eens gewone schoenen.
   Nee collega, je snapt er geen schoen van 😉

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-13 No articles on this date.