Neurocampus

NeurocampusMentaal fit blijven, dat kan je nu ook online doen op de Neurocampus. Onderverdeeld in vier faculteiten, te weten: taal, rekenen, inzicht en geheugen, kan je allerlei hersenoefeningen om mentaal fit te blijven. Je kan in de verschillende faculteiten verschillende oefeningen doen en als je het goed beheerst een tentamen maken. Als je van deze tentamens de cijfers wilt bewaren en vergelijken met medestudenten, of gewoon om in de top 10 van allerbesten te komen of hoe je statistisch gezien scoort kan je je gratis inschrijven. Op het virtuele campusterrein zijn er ook themapleinen, en zo merk je dat zorgverzekeraar Menzis en Sunparks sponsors zijn van deze site en ook zij bieden braintrainers binnen de poorten van de Neurocampus aan waarmee je ook nog eens iets kan winnen.

Neurocampus heeft naast deze site ook zijn eigen glossy magazine vol braintrainers. Dus in plaats van op de Nintendo DS het spel Braintraining of More Braintraining doen, doe je de hersengymnastiek gewoon online en daarbij krijg je ook regelmatig nieuwe oefeningen om het wat spannender te maken. Dus lekker hersengymnastieken op de Neurocampus!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Neurocampus

 • woensdag, 6 januari 2010 om 12:51
  Permalink

  Opgeslagen bij mijn favorieten. Tijd voor het serieuze hersengymnastiekwerk. (Ben braintraining voor de DS een beetje heel erg zat)

  Beantwoorden
  • woensdag, 6 januari 2010 om 15:28
   Permalink

   Braintraining wordt saai op de Nintendo, altijd hetzelfde dit schijnt nog wel verschillend te zijn. Vond het in ieder geval een grappige site.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*