Apple Addict

Apple Logo Kleurtjes oudJe zal het maar zijn: Apple addict oftewel gewoon helemaal gek van Apple. Dat zit er bij mij al jaren in en het komt allemaal door mijn eerste werkgever, MacWarehouse, in de jaren 90 de Apple-reseller van Nederland en als je eenmaal aangestoken bent door het Apple-Virus dan wil je geen Windows meer al moet je er wel mee werken in je huidige baan, maar als het even kan Apple.

Mijn allereerste Apple Macintosh had nog het leuke regenboog-logo en was destijds best snel maar was nog net geen Power Mac het was gewoon de huis tuin en keuken Performa 630 met een Apple Trinitron monitor, na een overstap naar de allereerste iBook, die met die kleurtjes zit ik inmiddels achter een iMac, natuurlijk kon een iPhone ook niet uitblijven en op de bank en op vakantie is eigenlijk een MacBook pro ook wel handig.

Straks met al de nieuwe gadgets van Apple zoals het tablet wordt het hard doorsparen, maar goed de iMac doet het prima met mijn magische muis en kan ik de stukjes voor Brutsellog nog lekker doortikken. Maar af en toe verlekkerd naar de nieuwste Apple gadgets kijken mag best wel…. ooit …

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.