Wild Europa

Voor dit boek ‘Wild Europa’ van het WNF moet je echt even de tijd nemen om het op je gemak door te bladeren. Je blijft je verbazen over de schoonheid die de natuur van Europa je te bieden heeft.

Over Wild Europa
Volg Franco Andreone en aanschouw het vulkanisch eiland van IJsland, Finland met zijn duizenden meren, de waddeneilanden van Nederland, de Dolomieten in Italië, de Kaukasus in Rusland, de Ionische eilanden van Griekenland en veel meer. Bijna elk land van Europa is vertegenwoordigd in het boek ‘Wild Europa’. Ruim 250 pagina’s lang kan je je verwonderen over de natuur van Europa. Natuur die eigenlijk heel dicht bij is en toch in beeld gebracht moet worden in een boek, want voor je het weet bestaat ook deze natuur niet meer en is het verruild voor weer een stuk snelweg of industrie. Door dit boek aan te schaffen via het Wereld Natuur Fonds, help je ook de Europese natuur een handje.

Bekijk hieronder een korte video over het boek Wild Europa met André Kuipers:

Titel: Wild Europa
Auteur: Franco Andreone
Uitgever: Malherbe & Partners
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 39,50
In opdracht van: Wereld Natuur Fonds

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.