Wat Moet Ik Aan?

Wat moet ik aan?De uitverkoop is weer begonnen en nu kan je leuk je jurkjes, blouses, truien, vestjes en schoenen voor een leuke prijs aanschaffen. Maar je kan natuurlijk dan ook sneller een miskoop doen want tja het is toch een koopje van merk X. Wil je echt geen modeflater slaan dan is dit boekje van stijldiva’s Trinny Woodall en Susannah Costantine een musthave.

In het boekje ‘Wat moet ik aan?’ krijg je de regels wat je aan kan trekken bij jouw figuur. In 10 hoofdstukken wordt gekeken naar verschillende figuren, namelijk: zware borsten, geen borsten, dikke armen, dik achterwerk, geen taille, korte benen, slappe buik, brede heupen, korte hals en dikke enkels & kuiten. Met foto’s hoe het ‘lelijk’ staat en foto’s hoe het ‘het mooiste’ staat laten zowel Trinny als Susannah bij zichzelf zien waarom bepaalde kledingstukken bij bepaalde figuren echt niet kan. Natuurlijk geven de dames commentaar op de foto’s over het hoe en waarom.

Het boekje biedt dus uitkomst bij het shoppen naar nieuwe kleding en het formaat is nog handig ook want het past gewoon in je tas! Achterin het boekje vind je nog leuke adressen van winkels en boetiekjes waar je echt eens een keer langs moet gaan.

Meer tips op gebied van mode, maar ook op het gebied van beauty, kinderen, thuis en eten, reizen en kadootjes vind je op de site van Trinny & Susannah. Wat moet ik aan? is niets ontziend, heerlijk brutaal en griezelig goed.

Bekijk hieronder een korte video van Trinny & Susannah

Titel: Wat moet ik aan?
Auteur: Trinny Woodall & Susannah Costantine
Uitgever: Archipel
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789063052478
Winkelprijs: 9,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.