Made By door Samantha Loman

Made byFröbelen is altijd wel leuk, tenminste dat vind ik. Maar ja dan moet je wel ideetjes op doen. In het boek Made By van Samantha Loman kan je genoeg ideetjes opdoen.

Het boek is misschien bedoeld voor jonge meiden maar ook voor oudere ‘meiden’, zijn er leuke fröbel-ideeën die je kan opdoen. Het boek geeft ideetjes hoe je je kleding kan ‘pimpen’, hoe je een leuke tas kan maken, een ketting kan maken en hoe je iets kan ‘scrapbooken’.

Made By start met handige tips en tricks over materialen, technieken, wat je kan doen als er iets misgaat, hoe je creatief kan shoppen en je materiaal kan verzamelen. Daarna kan je pas echt aan de gang met ‘fashion’, ‘bags & more’, ‘accesoires’, ‘paperwork’ en ‘home’. Maak een tasje voor je mobiel, een sleutelhanger, een keukenschort of pimp je magazine-boxes. Aan het einde van het boek vind je de patronen (om over te trekken) en een aantal leuke scrapbladen.

Kortom voor 7,95 heb je een leuk boek en tig ideeën om leuke dingen te maken!

Titel: Made By
Auteur: Samantha Loman
Uitgever: Moon
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789048800582
Winkelprijs: 7,95

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.