Kirstie’s Homemade Christmas

kirsties-homemade-christmasGisteren was de eerste aflevering van Kirstie’s Homemade Christmas op Channel 4. Drie afleveringen lang maakt Kirstie Allsopp, homemade guru, allerlei accessoires voor kerst. Zo wordt er een taart gemaakt in kerstsfeer, er worden kerstkaarten gemaakt, kerstballen geblazen en kerstguirlandes gemaakt.

Kirstie Allsopp gaat hiervoor op zoek naar de pro’s, zo maakt ze haar kerstballen bij de glasblazer en worden de guirlandes en kerstkransen gemaakt met bloemisten. Van de dingen die ze doet worden handige ‘How to guides‘ gemaakt op de site en ook haar kersttips worden verzameld, al vergt het wel wat doorklikken.

Kirstie Allsopp heeft al eerder een programma voor Channel 4 gepresenteerd: Kirstie’s Homemade Home, ook een programma als Kirstie’s Homemade Christmas, Engelse huiselijkheid of gewoon fröbel-tv. Een tv-programma wat eens anders is dan anders, misschien wat voor de Nederlandse omroepen volgend jaar met kerst?

In ieder geval is Kirstie’s Homemade Christmas woensdag 9 en donderdag 10 december om 21:00 Nederlandse tijd te zien om de Engelse commerciële omroep Channel 4.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.