Keck & Lisa in Utrecht

keck-lisaSoms vind je opeens een leuk winkeltje zo op weg naar een afscheidsdiner van een collega: Keck & Lisa. Toen had ik niet zoveel tijd om rond te neuzen maar dat heb ik zeker ingehaald. Keck & Lisa heeft een winkel vol hebbedingetjes van onder andere Pip Studio, Eva Solo en Marimekko. Om een idee op te doen kan je eerst even rondneuzen in de webshop of in het magazine. Het winkeltje op de zadelstraat is niet zo groot en staat tot de nok toe vol aan leuke hebbedingetjes en spulletjes om cadeau te geven.

Keck & Lisa
Zadelstraat 38
3511 LV Utrecht
Tel: 030-2400000

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.