Hagger Trippy

haggertrippyGisteravond zomaar weer eens tegen gekomen tijdens het zappen ‘Hagger Trippy’ een programma van de Vlaamse tv-zender 2BE. Een programma waarin allerlei typetjes rare dingen doen die soms net op het randje zijn. Een programma waarbij je zeker wel een paar keer in de lach schiet.

Zomaar ergens op straat gebeurt er opeens iets zoals zingende mannen bij de bus, 2 groenteman die tegen elkaar opbieden om hun waar te verkopen, Joeri (de beveiliger) die bij de bingo de oudjes veiligheidstips geeft of hoe de interviewer een baby stil krijgt die het interview verstoord. Je zal er maar bij staan. De bekendste figuren uit Hagger Trippy zijn misschien wel de konijntjes, die ‘het’ overal kunnen.

De korte filmpjes die zijn gemaakt kan je gewoon op de site van Hagger Trippy bekijken (ook in Nederland). Gewoon even lachen met den Joeri en de rest. Hagger Trippy is gebaseerd op een Engels programma. Bekijk hier onder ook een filmpje over het wachten op de bus.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.