EA Sports Active

EA Sports ActiveEA Sports Active voor de Nintendo WII is al een tijdje in mijn bezit alleen nooit zelf gespeeld, alleen gekeken hoe anderen het deden. Maar vandaag is de start om te beginnen aan de 30-dagen challenge. Daarmee krijg je verschillende oefeningen met een zelf gekozen coach. Rennen, squats, skeeleren, zijdelings uitstappen, boksen en ga zo maar door en er komen naarmate je vordert steeds meer oefeningen bij. De challenge kan je instellen op makkelijk, normaal of moeilijk. De oefeningen doe je met de WII-remote, de nunchunk, de meegeleverde beenband en de rekband. Om de oefeningen uitgebreider te maken kan je ook gebruik maken van het WII Balance Bord.

In november kwam er trouwens een tweede EA Sports Active uit met nog meer oefeningen: EA Sports Active More Workouts. Ik ben benieuwd wat je daarmee kan doen. Maar eerst de 30 dagen challenge volhouden. Al vertellen onderzoekers dat veel mensen snel afhaken, maar dat gebeurt natuurlijk bij het sporten in de sportschool bij sommige mensen ook snel.

Titel: EA Sports Active
Winkelprijs: 59,99
Titel: EA Sports Active : More Workouts
Winkelprijs: 39,99

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.