Code 37

code-37De afgelopen 13 maandagen heb ik echt voor de buis gekluisterd gezeten en heb er geen aflevering van gemist: Code 37. Code 37 is een Vlaamse politieserie die werd uitgezonden op VTM. De serie speelt zich af in de stad Gent net als de serie Flikken. Het team van Code 37 houdt zich bezig met code 37, wat staat voor zedenfeiten.

Het team bestaande uit Hannah Maes, Bob de Groof, Charles Ruiters en Kevin Desmet. Zij lossen elke week samen een zedenfeit op. Hannah bijt zich in de zaak vast, Charles kent iedereen in het wereldje, Bob is de macho en Kevin de whizzkid. Naast de zedenfeiten die zij elke keer oplossen loopt er nog een andere zaak als rode draad door de serie, namelijk de moord op de moeder van Hannah. Wie zit er achter en waarom wordt het in de doofpot gestopt?

De eerste serie is jammer genoeg nu afgelopen, maar goed nieuws in april 2010 worden de opnames voor de tweede serie gestart. Tot het weer op tv komt kan je de hele serie nog eens bekijken op dvd, je kan ook Code 37 ook in boekvorm krijgen ‘In Godsnaam’ van Tille Vincent en je kan fan worden van Code 37 op Facebook.

Benieuwd naar Code 37? Klik hier voor de lanceringstrailer!

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.