Bos Bloemen

bos-bloemenWas vroeger de reclame slogan ‘bloemen houden van mensen’ nu is de slogan ‘gek op bloemen’. Bloemen fleuren je huis sowieso wel op, alleen voor mezelf koop ik eigenlijk nooit een bos bloemen. Maar deze week werd ik blij verrast door de bloemist die aanbelde en met een enorme bos bloemen aan de deur stond. Na een zoektocht naar een grote vaas staat de bos bloemen te pronken op tafel, is het ook een gewillig object om te fotograferen maar zeker ook om gewoon eventjes van te genieten. De slogan ‘bloemen houden van mensen’ is eigenlijk de beste slogan als ik er zo over nadenk.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.