Floor Faber

floorfaberAl 14 jaar een vaste rubriek in de Viva en sinds een paar weken op televisie te zien bij Net 5: Floor Faber. In een half uur raas je door het leven van Floor Faber, haar beste vriend Martijn, beste vriendin Claire, zus Gina, moeder Irene en zwager Gerard.

Floor Faber draait om de licht neurotische Floor, gespeeld door Georgina Verbaan. Ze woont samen met haar kat otje in hartje Amsterdam en worstelt met dilemma’s op het relationele vlak (het is net uit met haar vriendje), haar carrière (ze is net ontslagen) en haar familieband. Eigenlijk dilemma’s waar wel meer vrouwen mee worstelen.

Floor Faber werd elke dinsdagavond rond 20:30 uitgezonden op Net 5.

Foto: Titus Tiggelen

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.