Canon Creative Park

creative-parkVond je vroeger knutselen ook zo leuk? Maar neem je de tijd er niet voor om naar een hobbyzaak te gaan? Op de site van Canon Creative Park kan je zelf leuke knutseldingetjes uitzoeken en uitprinten. Het enige wat je nodig hebt is een printer, schaar en lijm.

Op het Canon Creative Park kan je knutselpakketten vinden om kaarten, kleine cadeauverpakkingen, briefpapier, enveloppes, scrapbook, papieren-bouwpakketten, kalenders (ook adventskalenders) en andere kunstzinnige dingen zoals origami en 3D-art. Kortom je vindt enorm veel leuke dingen op dit “kreatieve park”, en het leuke is het is nog gratis ook!

Canon Creative Park

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.