Is Er Hoop door Renate Dorrestein

Is er hoopIs er hoop van Renate Dorrestein heeft eigenlijk totaal niets met koken of eten te maken. Alleen de hoofdrolspeelster in dit boek Nettie maakt voor haar kleinzoon ontiegelijk veel taarten. Hoe moeilijker hoe beter. Als je de inhoud leest denk je dat je de ingrediƫntenlijst van een of andere lekkere taart leest. De inhoud heeft Renate bedacht door een vriendin die een plumpudding voor haar maakte en zij er hartstochtelijk over kon vertellen. Jammer is dat je verder met deze ingrediƫnten zelf je recept moet gaan bedenken. Het zou grappig zijn als het boek eindigt met een recept of een link naar een speciale site waar alleen lezers van het boek het recept kunnen vinden. ** Update ** Inmiddels is er een recept beschikbaar! Klik hier voor het online recept!

Het boek verteld twee verhalen door elkaar. Igor een jongen met een verstandelijke beperking en het verhaal van zijn oma die op zoek is naar haar verdwenen dochter, de moeder van Igor. Het lijkt er op dat Igor het naar zijn zin heeft op de werkplaats, hij ontmoet een meisje, hebben een kind en wonen in bij zijn oma Nettie. Maar hoe loopt het verhaal af, blijft het meisje wel bij Igor? Waar gaat de baby heen? Vind Nettie haar dochter en Igor daarmee zijn oma?

Ben je een fan van Renate Dorrestein’s schrijfwijze dan is dit boek zeker een wat je moet lezen. Is er hoop verschijnt 16 april!

Wil je alvast een voorproefje van ‘Is er hoop’ ? Luister dan naar dit audiofragment:

Titel: Is er hoop
Auteur: Renate Dorrestein
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789025430641
Winkelprijs: 18,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.